Blog despre baie

Cum să obțineți maximum de beneficii și plăcere din vizitarea unei băi?

Cum să obțineți maximum de beneficii și plăcere din vizitarea unei băi: răspunsuri la întrebări importante.

Vizitarea unei băi este una dintre cele mai benefice plăceri pentru oameni, iar după o baie de aburi de calitate te simți ca și cum ai fi renăscut. Cu toate acestea, chiar și în cea mai frumoasă casă de baie, este posibil să faci baie de aburi în mod ineficient, pierzând doar timp fără să te bucuri cu adevărat. Acest lucru trebuie evitat!

O atmosferă confortabilă în camera de aburi, așa-numitul "abur ușor", se obține la o temperatură a aerului de 50-70°C și o umiditate de 40-60%. Aburul nu trebuie să ardă pielea sau să provoace disconfort la respirație. Respirația ar trebui să fie liberă, iar utilizarea măturoiului nu ar trebui să provoace disconfort.

Cum să efectuați în mod corespunzător o baie de aburi pentru două persoane?
Pentru a face baie de aburi a doua persoană, aceasta trebuie să stea întinsă pe burtă, cu brațele întinse de-a lungul trunchiului. Aburul trece de mai multe ori cu o mătură pe tot corpul persoanei aburite, începând de la picioare și terminând cu capul. După aceea, aburitorul face compresie, coborând mătura pe talia tipului și apăsând-o cu mâna timp de 2-3 secunde. Urmează așezarea în pat - aburitorul trece mătura pe spatele, partea inferioară a spatelui, pelvisul, vițeii și picioarele persoanei care este aburită. Mângâierea este urmată de mângâieri intense. Urmează mângâierea - aburitorul ia aer cald și îl trece pe tot corpul persoanei aburite, făcând comprese la fiecare câteva mișcări. Procedura se încheie cu învăluirea - aburitorul atinge ușor corpul persoanei aburite cu o mătură și o trece de la picioare la cap din diferite părți. Baia de aburi este finalizată de rasta