Saună scandinavă pe lemne din Chisinau, Durlești — Valhalla

Saună scandinavă pe lemne în aer liber

cauna scandinavă este situată la marginea pădurii. Este un paradis pentru vikingi curajoși și walkirii fermecătoare.
cauna scandinavă este situată la marginea pădurii. Este un paradis pentru vikingi
Sauna are un design unic în stil iglu și este realizată din lemn sustenabil de origine norvegiană, reflectând specificul de relaxare în aer liber al popoarelor nordice.

Valhalla constă dintr-o saună separată pe lemne și o cabină de relaxare. Pe terasă vă așteaptă un ciubăr cu apă fierbinte și unul cu apă glacială. Maestrul de aburi vă va răsfăța cu un tratament cu aburi aromați și ceaiuri de autor din plante.
curajoși și walkirii fermecătoare.

Sauna are un design unic în stil iglu și este realizată din lemn sustenabil de origine norvegiană, reflectând specificul de relaxare în aer liber al popoarelor nordice.

Valhalla constă dintr-o saună separată pe lemne și o cabină de relaxare. Pe terasă vă așteaptă un ciubăr cu apă fierbinte și unul cu apă glacială. Maestrul de aburi vă va răsfăța cu un tratament cu aburi aromați și ceaiuri de autor din plante.

Mai bine o dată să vezi...

Ciubărul din lemn cu apă rece (+10°C) revigorează și regenerează forțele.

Ciubăr cu apă rece

Baia este realizată din lemn ecologic de origine norvegiană, cu un ciclu mixt de aburi. Abur uscat și umed alternativ.

Saună finlandeză cu sobă pe lemne

Casa în stil iglu vă cufundă în epoca vikingilor și a walkiriilor. Aici puteți savura ceaiuri de plante și gustări delicioase.

Casă în stil iglu

Ciubărul cu apă fierbinte (+38°C) este folosit pentru încălzire profundă. Aromele de citrice și pin vă dau o senzație de calm.

Ciubăr cu apă fierbinte

Ședințe cu aburi și aventuri

Program "Paradisul Scandinav"
Mai mult ↗
Program
"Love story Valhalla"
Mai mult ↗

Pachete suplimentare

Programe de îmbăiere cu aburi

Gheață și foc
600 MDL
30/45 minute
Celor pregătiți de senzații fără precedent le punem la dispoziție un masaj de încălzire, încălzire profundă cu mături moi, masaj cu gheață de mentă, răcorire în apă arteziană, învăluire în aburi denși pentru o relaxare completă, precum și cvas rece de casă în camera de aburi fierbinte.
Bule magice
600 MDL
30/45 minute
Conceput pentru cei care își doresc o experiență magică și senzații mistice. În timpul ședinței, maeștrii de aburi vă vor stropi cu apă minerală rece și caldă, oferindu-vă o experiență cosmică!
Magia pădurii
600 MDL
30/45 minute
Doriți să vă bucurați de atmosfera pădurii? Răsfățați-vă cu aburi blânzi pe bază de plante și masaj cu mături de stejar, în timp ce vă delectează sunetele pădurii. Urmează un contrast de apă în iazul în aer liber, încălzire cu abur fierbinte și masaj cu spumă.
Ședință cu aburi aromați de hrean
400 MDL
15 minute
Ședințele cu aburi aromați pe bază de rădăcini de hrean au un efect antiseptic și antiviral și, de asemenea, îmbunătățesc circulația sângelui și drenajul limfatic.
Ședință cu aburi aromați de usturoi
400 MDL
15 minute
Ședințele cu aburi aromați pe bază de suc proaspăt de usturoi ajută la detoxifierea mucoaselor și au un puternic efect antiseptic.
Baie de aburi individuală
400 MDL
Ședința de aburi individuală clasică în Baia Tradițională Stejar cu mături de stejar și puterea activă a aburilor fierbinți vă va da vigoare și forță de spirit, și vă va elibera de emoțiile negative.
Aromaterapie "Hora Show"
150 MDL/per.
Aromaterapie comună (cel puțin 6 persoane) în baia din lut în stil Tripolie este nu numai utilă, ci și spectaculoasă. Utilizarea ierburilor locale vindecătoare și acompaniamentul muzical special vă vor oferi emoții pozitive de neuitat.
Ședința de aburi în stil Tripolie
600 MDL
Ședința de aburi individuală în baia din lut în stil Tripolie cu un design uimitor, o sobă puternică, un abur unic și elemente de masaj vă vor crea o impresie de neuitat. Un iaz cu apă rece de mare va completa programul cu proceduri contrastante și un efect de lejeritate.
Răsuflarea dragonului
800 MDL
Ședința de aburi individuală în baia din lut în stil Tripolie pentru eroi cu temperament puternic. Un program cu accent pe tratamentele de contrast, încălzirea articulațiilor, gheață, găleată de șoc, exfoliere, puterea activă a aburilor fierbinți și un final uluitor.
Pat din crengi de brad
500 MDL
Pentru adevărații cunoscători de aburi aromatici și de tratamente de wellness, am pregătit o experiență cu aburi unică pe un pat din crengi de brad.

Tratamente balneare

Exfoliere cu miere și sare
400 MDL
15 minute
Procedura de exfoliere cu miere și sare este un veritabil ritual SPA pentru pielea și sufletul dumneavoastră! Masajul exfoliant nu doar că vă îngrijește pielea, ci vă oferă și multă plăcere și relaxare.
Exfoliere cu fructe de pădure și ienupăr
400 MDL
15 minute
Exfolierea cu fructe de pădure și ienupăr este o modalitate excelentă de a îngriji pielea, eliminând celulele moarte, hidratând-o și stimulând circulația sanguină. Grație fructelor de pădure și uleiurilor, pielea se menține sănătoasă și elastică, cu un aspect îngrijit și frumos.
Masaj clasic
400 MDL
25/30 minute
Masajul clasic este o parte integrantă a wellness-ului nostru. Promovează circulația sângelui și limfei, reduce tensiunea musculară și, de asemenea, ajută la îmbunătățirea bunăstării generale fizice și emoționale.
Masaj cu săpun și bas de tei
400 MDL
20 minute
Pentru exfolierea blândă se folosesc săpun special și bast de mesteacăn, care ajută la exfolierea stratului superior al pielii de celule moarte, făcându-l mai neted și mai luminos. Procedura promovează curățarea profundă și îmbunătățirea texturii pielii.
Terapie prin sunet
200 MDL
20 minute
Sunetele bolurilor tibetane vindecătoare și ale instrumentelor muzicale sacre vă vor duce într-o lume unică de basm, de liniște și armonie interioară.
Ședință de terapie prin sunet cu camertonuri
2000 MDL
6−12 persoane
Practică de terapie prin sunet cu un terapeut muzical pentru grupuri mari. Terapia prin sunet cu camertonuri folosește frecvențe diferite pentru a viza diferite chakre și centre energetice din corp. Сamertonurile ajută la restabilirea echilibrului și armoniei.
Statul pe cuie cu un ghid
2000 MDL
6−12 persoane
Statul pe cuie cu un ghid experimentat pentru grupuri mari. Statul pe cuie ajută la atingerea echilibrului între corp și minte. Este o parte importantă a filozofiei yoghine care promovează bunăstarea generală și armonia interioară.

O masă cu de toate

Felul întâi

Supă de pește ca acasă
150 MDL
Zeamă de prepeliță
150 MDL

Aperitive

Platou cu legume și brânză
200 MDL
Varză murată cu roșii și altele
150 MDL
Hering cu cartofi fierți
120 MDL
Platou cu slănină
150 MDL

Bucate fierbinți

Pelmeni în stil Voloșin, lipiți manual
150 MDL
Frigărui caucaziene cu legume la grătar
250 MDL
Cartofi prăjiți
120 MDL
Dorada la grătar cu legume
350 MDL
Mămăligă cu jumări
170 MDL

Băuturi

Cvas de casă, 1 litru
60 MDL
Băutură cu lămâie și miere, 1 litru
60 MDL
Compot de vișine, 1 litru
60 MDL

Buticul cu minuni

Ваучер на посещение дровянной бани в Кишиневе - «Stejar»

Răsfață-i pe cei dragi cu un basm

Răsfață-i pe cei dragi cu atmosfera unui basm, oferindu-le un voucher pentru o vizită la Woloshin banya. Voucherul este disponibil în format electronic sau pe suport de hârtie, prezentat într-un ambalaj de marcă.

Cei mai buni maeștri de aburi din Moldova

Maeștrii de aburi ai noștri sunt cu adevărat pasionați de meseria lor. Ei sunt cei mai buni profesioniști din țară – fiecare are în spate mulți ani de formare, mii de clienți fericiți și o experiență vastă.
Vitalii
Despre maestru ↗
Mihail
Despre maestru ↗
Igor
Despre maestru ↗
Nichita
Despre maestru ↗
Natalia
Despre maestru ↗
Mihail (Șamanul)
Despre maestru ↗

Pentru cei curioși

Ca să nu vă rătăciți în complexul nostru fabulous, v-am pregătit răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Toate băile din complexul balnear Woloshin banya sunt proiectate cu grijă și sunt localizate în sânul naturii.

Fiecare dintre ele reprezintă o experiență unică de purificare a corpului și a spiritului, de cunoaștere a sinelui propriu. Este un mod în care vă facem să îndrăgiți baia, un mod în care vă oferim căldură.
Despre Dragon
Despre Dragon
Despre Trypoli
Despre Trypoli
Despre Stejar
Despre Stejar

  Un loc în care te îndrăgostești de liniște, pace și armonie cu sine. Un loc în care te îndrăgostești de ritualurile de baie.

  Durlești, str-la 1 Сodrilor, 44
  Copiați coordonatele
  47.026806 28.744917
  Trimiteți-ne un e-mail la go@banya.md
  Suntem
  De la 10:00 pînă la 23:00
  "DRAGOMIRNA" S.R.L. MD-2005, str. Petru Rares, 36, ap. 38, mun. Chisinau, RM
  Plata se efectuează prin transferul din contul de card al Clientului în contul de decontare al Executantului prin sistemul internațional de plăți Pay Net. Pentru plată sunt acceptate carduri VISA și MASTERCARD.