Meniul băii cu aburi

Programe de îmbăiere cu aburi

Gheață și foc
600 MDL
30/45 min
Celor pregătiți de senzații fără precedent le punem la dispoziție un masaj de încălzire, încălzire profundă cu mături moi, masaj cu gheață de mentă, răcorire în apă arteziană, împac
Magia păduri
600 MDL
30/45 min
Doriți să vă bucurați de atmosfera pădurii? Răsfățați-vă cu aburi moi pe bază de plante și masaj cu mături de stejar, în timp ce vă delectează sunetele pădurii. Urmează un contrast de apă în iazul în aer liber, încălzire cu abur fierbinte și masaj cu spumă.
Ședință cu aburi aromați de hrean
400 MDL
15 min
Ședințele cu aburi aromați, în care se utilizează rădăcina de hrean, au un efect antiseptic și antiviral și, de asemenea, îmbunătățesc circulația sângelui și drenajul limfatic.
Bule magice
600 MDL
30/45 min
Conceput pentru cei care își doresc o experiență magică și senzații mistice. În timpul ședinței, maeștrii de aburi vă vor stropi cu apă minerală rece și caldă, oferindu-vă o experiență cosmică!
Ședință cu aburi aromați de usturoi
400 MDL
15 min
Ședințele cu aburi aromați, în care se utilizează sucul proaspăt de usturoi, ajută la detoxifierea mucoaselor și au un puternic efect antiseptic.
Baie de aburi individuală
400 MDL
Abur 12 luni
400 MDL
Abur misterios
400 MDL

Tratamente balneare

Exfoliere cu miere și sare
400 MDL
15 min
Procedura de exfoliere cu miere și sare este un veritabil ritual SPA pentru pielea și sufletul dumneavoastră! Masajul exfoliant nu doar că vă îngrijește pielea, ci vă oferă și multă plăcere și relaxare.
Exfoliere cu cafea
400 MDL
15 min
Exfolierea cu cafea este o modalitate excelentă nu doar de a curăța eficient pielea de celulele moarte, ci și de a stimula circulația sanguină. Acest tratament vă poate revitaliza pielea și îi poate conferi o strălucire sănătoasă, sporindu-i tonusul și elasticitatea.
Masaj clasic + terapie cu sunet
400 MDL
20 min + 10 min
Terapie prin sunet
200 MDL
20 min
Exfoliere cu fructe de pădure și ienupăr
400 MDL
15 min
Exfolierea cu fructe de pădure și ienupăr este o modalitate excelentă de a îngriji pielea, eliminând celulele moarte, hidratând-o și stimulând circulația sanguină. Grație fructelor de pădure și uleiurilor, pielea se menține sănătoasă și elastică, cu un aspect îngrijit și frumos.
Masaj clasic
300 MDL
20 min
Masaj cu sapun
300 MDL
20 min

Un loc în care te îndrăgostești de liniște, pace și armonie cu sine. Un loc în care te îndrăgostești de ritualurile de baie.

Durlești, str-la 1 Сodrilor, 44
Copiați coordonatele
47.026806 28.744917
Trimiteți-ne un e-mail la go@banya.md
Suntem
De la 10:00 pînă la 23:00
"DRAGOMIRNA" S.R.L. MD-2005, str. Petru Rares, 36, ap. 38, mun. Chisinau, RM
Plata se efectuează prin transferul din contul de card al Clientului în contul de decontare al Executantului prin sistemul internațional de plăți Pay Net. Pentru plată sunt acceptate carduri VISA și MASTERCARD.