Meniul băii cu aburi

Pachete suplimentare

Programe de îmbăiere cu aburi

Gheață și foc
600 MDL
30/45 min
Celor pregătiți de senzații fără precedent le punem la dispoziție un masaj de încălzire, încălzire profundă cu mături moi, masaj cu gheață de mentă, răcorire în apă arteziană, învăluire în aburi denși pentru o relaxare completă, precum și cvas rece de casă în camera de aburi fierbinte.
Bule magice
600 MDL
30/45 min
Conceput pentru cei care își doresc o experiență magică și senzații mistice. În timpul ședinței, maeștrii de aburi vă vor stropi cu apă minerală rece și caldă, oferindu-vă o experiență cosmică!
Magia pădurii
600 MDL
30/45 min
Doriți să vă bucurați de atmosfera pădurii? Răsfățați-vă cu aburi blânzi pe bază de plante și masaj cu mături de stejar, în timp ce vă delectează sunetele pădurii. Urmează un contrast de apă în iazul în aer liber, încălzire cu abur fierbinte și masaj cu spumă.
Ședință cu aburi aromați de hrean
400 MDL
15 min
Ședințele cu aburi aromați pe bază de rădăcini de hrean au un efect antiseptic și antiviral și, de asemenea, îmbunătățesc circulația sângelui și drenajul limfatic.
Ședință cu aburi aromați de usturoi
400 MDL
15 min
Ședințele cu aburi aromați pe bază de suc proaspăt de usturoi ajută la detoxifierea mucoaselor și au un puternic efect antiseptic.
Baie de aburi individuală
400 MDL
Ședința de aburi individuală clasică în Baia Tradițională Stejar cu mături de stejar și puterea activă a aburilor fierbinți vă va da vigoare și forță de spirit, și vă va elibera de emoțiile negative.
Aromaterapie "Hora Show"
150 MDL/1 per.
Aromaterapie comună (cel puțin 6 persoane) în baia din lut în stil Tripolie este nu numai utilă, ci și spectaculoasă. Utilizarea ierburilor locale vindecătoare și acompaniamentul muzical special vă vor oferi emoții pozitive de neuitat.
Baie de aburi Tripolie
600 MDL
Ședința de aburi individuală în baia din lut în stil Tripolie cu un design uimitor, o sobă puternică, un abur unic și elemente de masaj vă vor crea o impresie de neuitat. Un iaz cu apă rece de mare va completa programul cu proceduri contrastante și un efect de lejeritate.
Răsuflarea dragonului
800 MDL
Ședința de aburi individuală în baia din lut în stil Tripolie pentru eroi cu temperament puternic. Un program cu accent pe tratamentele de contrast, încălzirea articulațiilor, gheață, găleată de șoc, exfoliere, puterea activă a aburilor fierbinți și un final uluitor.
Pat din crengi de brad
500 MDL
Pentru adevărații cunoscători de aburi aromatici și de tratamente de wellness, am pregătit o experiență cu aburi unică pe un pat din crengi de brad.
Abur 12 luni
400 MDL
Abur misterios
400 MDL

Tratamente balneare

Exfoliere cu miere și sare
400 MDL
15 minute
Procedura de exfoliere cu miere și sare este un veritabil ritual SPA pentru pielea și sufletul dumneavoastră! Masajul exfoliant nu doar că vă îngrijește pielea, ci vă oferă și multă plăcere și relaxare.
Exfoliere cu fructe de pădure și ienupăr
400 MDL
15 minute
Exfolierea cu fructe de pădure și ienupăr este o modalitate excelentă de a îngriji pielea, eliminând celulele moarte, hidratând-o și stimulând circulația sanguină. Grație fructelor de pădure și uleiurilor, pielea se menține sănătoasă și elastică, cu un aspect îngrijit și frumos.
Masaj clasic
00 MDL
60 minute
Masajul clasic este o parte integrantă a wellness-ului nostru. Promovează circulația sângelui și a limfei, reduce tensiunea musculară și ajută la îmbunătățirea stării generale fizice și emoționale.
Masaj clasic + terapie cu sunet
400 MDL
20 min + 10 min
Masaj cu săpun și bas de mesteacăn
300 MDL
20 minute
Pentru exfolierea blândă se folosesc săpun special și bast de mesteacăn, care ajută la exfolierea stratului superior al pielii de celule moarte, făcându-l mai neted și mai luminos. Procedura promovează curățarea profundă și îmbunătățirea texturii pielii.
Terapie prin sunet
200 MDL
20 minute
Sunetele bolurilor tibetane vindecătoare și ale instrumentelor muzicale sacre vă vor duce într-o lume unică de basm, de liniște și armonie interioară.
Ședință de terapie prin sunet cu camertonuri
2000 MDL
6−12 persoane
Practică de terapie prin sunet cu un terapeut muzical pentru grupuri mari. Terapia prin sunet cu camertonuri folosește frecvențe diferite pentru a viza diferite chakre și centre energetice din corp. Сamertonurile ajută la restabilirea echilibrului și armoniei.
Statul pe cuie cu un ghid
2000 MDL
6−12 persoane
Statul pe cuie cu un ghid experimentat pentru grupuri mari. Statul pe cuie ajută la atingerea echilibrului între corp și minte. Este o parte importantă a filozofiei yoghine care promovează bunăstarea generală și armonia interioară.

Un loc în care te îndrăgostești de liniște, pace și armonie cu sine. Un loc în care te îndrăgostești de ritualurile de baie.

47.026806 28.744917
De la 10:00 pînă la 23:00
Durlești, str-la 1 Сodrilor, 44
Copiați coordonatele
Suntem
Trimiteți-ne un e-mail la go@banya.md
"DRAGOMIRNA" S.R.L. MD-2005, str. Petru Rares, 36, ap. 38, mun. Chisinau, RM
Plata se efectuează prin transferul din contul de card al Clientului în contul de decontare al Executantului prin sistemul internațional de plăți Pay Net. Pentru plată sunt acceptate carduri VISA și MASTERCARD.