Blog despre baie

Misteria femeilor

A te scălda într-o baie înseamnă a renaște🌞.
Se consideră că este o decizie bună să folosești această proprietate magică a băii pentru binele tău, adică pentru sănătatea și frumusețea ta. Este o baie blândă și confortabilă care vă ajută să vă relaxați, să vă destindeți și să vă curățați corpul și sufletul. "O baie de baie aburește - o baie de baie conduce!"
Mături adecvate de stejar și , ierburi, aroma pajiștilor autohtone umple baia și fiecare femeie în parte. După o astfel de baie este ușor din punct de vedere fizic, vesel pe suflet, iar fluturii zvâcnesc în burtă, pentru că niciun colțișor al corpului nu este lăsat nesupravegheat.
Baia curăță spiritul, corpul, mintea și inima de toate greutățile, temerile, poverile și stresul cotidian.
Te umple de energie pură pentru noi acțiuni și îți redă ingeniozitatea.
Ajută să simțiți căldura în fiecare celulă a corpului dumneavoastră.
Iar pielea după aceea strălucește curat și respiră parfum.

Se obișnuiește ca în baie să beți doar apă pură și ceai de plante, iar acest lucru vă va ajuta să ieșiți simțindu-vă ușori și plini în același timp.

La fel cum ploaia de primăvară spală murdăria iernii de pe Mama noastră Pământ, tot așa și baia se va spăla, iar frumusețea naturală a femeii va străluci și va străluci cu culori noi.
🦋Temperatura inițială în camera de aburi este de 60 de grade, crescând ușor pe parcursul tratamentului.

🦋 Hrănirea pielii cu remedii populare naturale de fabricație proprie.

🦋 Plantele folosite sunt doar cele care cresc în fiecare zonă, care sunt recoltate folosind cicluri naturale și secrete populare. Dar buchetul de plante este adaptat fiecărei femei și stării lor.
🦋 Spălarea cu decocții din plante cu cuvinte magice
🦋 Și, de asemenea, conversații feminine care te învață să te iubești pe tine și corpul tău.