Blog despre baie

Secretul succesului se găsește în detalii

În ritmul aglomerat al orașului, visul de a trăi liniștit și fericit, ca în copilărie, pare imposibil, nu-i așa?

Tocmai de aceea, complexul Woloshin banya a fost construit departe de oraș, unde aerul e mai curat și mai bun, unde e liniște și verdeață, unde găsești pace pentru suflet.

La Woloshin banya, te poți bucura din plin de toate darurile naturii. Scufundă-te în apa răcoroasă a iazului cristalin, gustă din mierea aromată, inhalează arome de ierburi naturale. Și asta nu e tot!

Secretul succesului se găsește în detalii: aburul alternativ, pornind de la aromele vibrante de mentă sălbatică și oregano, și încheind cu acordurile de pelin. Scufundarea în ciubărul cu apă caldă și infuzii (opțional) îți oferă o experiență deplină a fericirii. Polaritatea temperaturilor îți provoacă plăcere și senzații neobișnuite. Îmbăierea picioarelor cu apă fierbinte și fân îți pregătesc corespunzător corpul pentru aburi. Iar după ședința cu aburi ești așezat pe un leagăn ca să te desfeți în compania sunetelor pădurii, ești răsfățat cu un masaj și cu o ședință de sound healing. Ce poate fi mai plăcut?

O vizită la Woloshin banya îți oferă liniște sufletească și o nouă doză de energie pentru viața în oraș. Te așteptăm cu drag la o porție de aburi!