Blog despre baie

Terapia prin sunet și aburirea

S-ar părea că ceea ce poate fi în comun între terapia prin sunet și aburirea într-o baie rusească! Și totuși, există destul de multe lucruri în comun. De ce? Ambele tehnici sunt concepute pentru a aduce toate sistemele organismului și întreaga persoană într-o stare armonioasă (armonioasă). Fără îndoială, ambele tehnici sunt de sine stătătoare, dar, prin combinarea lor, eficacitatea și impactul pozitiv nu fac decât să crească.

Baia este un mediu elementar în care sunt prezente toate elementele, iar sunetul este doar manifestarea fizică a celui de-al cincilea element - eterul.
De aceea, este posibil și necesar să sune în spațiul băii! Procesele devin mai profunde, senzațiile devin mai luminoase, gradul de încredere crește, iar oaspeții părăsesc baia plină de ușurare și bucurie. Și nu acesta este, în cele din urmă, scopul stăpânului de aburi?!
Lucrul cu sunetul este un alt instrument eficient din arsenalul maestrului de aburi.
Ce trebuie să faceți pentru ca aceste două practici să funcționeze bine în tandem. În primul rând, trebuie să înțelegeți următoarele subiecte:
Sonorizarea intuitivă în baie.
Mersul în baie.
Cântatul. Puterea vocii umane. Cum să cânți, ce să cânți și de ce.
Instrumente muzicale - asistenți ai maestrului de aburi. Ce instrumente pot fi folosite în baie, inclusiv în camera de aburi și de ce sunt necesare. Recomandări practice privind utilizarea lor.
Sunetul ca mijloc suplimentar de adaptare la starea de spirit a băii și la o relație de încredere între maestrul de aburi și oaspeți.
Sunetul ca mijloc suplimentar de diagnosticare, protecție și purificare.