Blog despre baie

Beneficiile băii în prevenirea virusului

Tratamentul de baie ajută la curățarea tractului respirator și elimină mucurile datorită aburului umed. În baie, procesele metabolice sunt accelerate și crește numărul de globule albe care luptă împotriva virușilor. Circulația sângelui și a limfei este îmbunătățită în camera de aburi, ceea ce ajută celulele albe din sânge să ajungă rapid la locul infecției. Toxinele sunt eliminate din organism prin transpirație în timpul încălzirii. Dacă decideți să vizitați o baie pentru combaterea infecției cu coronavirus, asigurați-vă că sunt respectate toate standardele sanitare și epidemiologice și că sunt luate măsuri preventive de către personal.
Fiți conștienți de faptul că pe teritoriul Woloshin Banya există doar complexe de baie de înaltă calitate, în care administrația are grijă de siguranța oaspeților: temperatura corpului este verificată și camerele sunt dezinfectate în mod regulat.
Din studiile efectuate de oameni de știință din diferite țări, a devenit cunoscut faptul că temperaturile ridicate (mai mult de 90 de grade timp de 15 minute) pot ucide coronavirusul. Prin urmare, vizitarea băii este sigură și este aproape imposibil să prindeți coronavirusul în baia de aburi. Baia are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar, a sistemului cardiovascular și, de asemenea, curăță corpul de toxine și toxine. Vizitele regulate la băi reduc riscul de răceli și boli respiratorii, ceea ce este deosebit de important în timpul pandemiei de coronavirus.