Blog despre baie

Îngrijirea corpului în saună

Băile, saunele și spa-urile sunt oaze de sănătate și relaxare. Tratamentele balneare cu produse cosmetice vă vor aduce numeroase beneficii: vă vor revitaliza corpul, vă vor îmbunătăți starea pielii și vă vor activa procesele metabolice.

Nu uitați să aveți grijă de părul, pielea și corpul dumneavoastră. Luați-vă timp în fiecare săptămână pentru a vă relaxa și simțiți diferența pe care o face în calitatea vieții dumneavoastră.

Iată câteva tratamente simple și eficiente:

Exfoliant cu sare: Înmuiați un pumn de sare, masați-o pe corp în prealabil fiert și petreceți 5-7 minute în camera de aburi. Apoi folosiți o mătură.

Exfoliant anticelulitic cu miere: Folosiți miere, cremă și ulei esențial de grapefruit. Aplicați amestecul înainte de camera de aburi și lăsați-l 10 minute după aceea pentru a spori efectul.

Exfoliant facial cu cafea: amestecați zațul de cafea cu chefir și puțină miere, încălziți amestecul în saună. Clătiți după 10 minute cu o infuzie de plante medicinale.

Exfoliant cu zahăr: amestecați zahăr granulat cu smântână și masați ușor pielea. Lăsați să acționeze 5 minute și clătiți cu apă caldă.

Mască de păr: aplicați un amestec de argilă albastră, diluată cu apă, pe părul uscat după o vizită la camera de aburi. Țineți timp de cel mult 8 minute și clătiți cu șampon.
Aceste băi de aburi vă vor face pielea catifelată, părul mătăsos și vă vor ajuta să combateți creșterea în greutate. De asemenea, te vor lăsa inspirată și împăcată. Este o alternativă excelentă la mersul la saloanele de înfrumusețare sau la consultația unui specialist. Economisiți timp și bani, bucurându-vă de tratamente balneare benefice în doar câteva ore.